Kleine grondwerken

Onder tuinonderhoud verstaan wij onder andere:

Met meer dan 15 jaar ervaring in tuinen is Tuinaanleg Caelen Eric uw betrouwbare partner voor al uw kleine grondwerken. Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren als bedrijven en (overheids)instellingen. Wij werken vanuit onze eigen passie voor tuinen en dat is te merken! Voor ieder project zetten wij ons 100% in en we gaan altijd voor totale klanttevredenheid, om wat voor kleine grondwerken het ook gaat.

| Hoe gaan we te werk?

Al onze werkzaamheden worden door Eric Caelen zelf gedaan, van ontwerp tot uitvoering en onderhoud. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat uw kleine grondwerken naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Eric draagt er persoonlijk zorg voor dat alles netjes gebeurt en hij staat bekend om zijn nauwkeurig oog voor detail. Tuinaanleg Caelen Eric heeft een goede reputatie opgebouwd en die reputatie houden we graag hoog.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties en het opknappen van uw huidige tuin, oprit of terras. Wij zijn werkzaam en hebben talrijke realisaties in heel Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aan de hand van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte op, waarin we al het mogelijke bieden binnen uw budget.

Laat ons voor uw tuin zorgen

Bel ons op 089 35 13 49 of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.