Tuinontwerp

Opstellen van een tuinplan

Een tuinplan helpt niet alleen fouten te vermijden, maar ook geld, tijd, overbodige arbeid en ergernis te besparen. Op een tekentafel is een boom gemakkelijker te verplaatsen dan in de tuin.

Het is nuttig om voor uzelf te bepalen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Ons bedrijf kan uw wensen in een tuinplan projecteren. Bij Tuinaanleg Caelen Eric krijgen we op die manier graag een beter inzicht in al uw wensen. Bij de opmaak van het tuinplan worden uw wensen en verlangens steeds afgewogen tegen eventuele budgettaire beperkingen, oppervlakte van uw tuin, enzovoort.

Het resultaat waar wij naar streven is steeds een droomtuin die u het gevoel geeft dat u hem zelf heeft ontworpen!

| De mogelijkheden zijn eindeloos

We ontwerpen steeds de gewenste tuinstijl in persoonlijk overleg met u! We vinden ook dat uw tuin in dezelfde lijn moet liggen als uw woning of gebouw. Een tuin is als het ware een tweede woonkamer.

Hoe gaan we te werk?

Een eerste oriënterend gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ook de prijsofferte achteraf is helemaal gratis.

Tijdens ons eerste persoonlijk gesprek wordt meteen een hele vragenlijst overlopen waarvan we uw antwoorden zullen gebruiken als inspiratie bij de opmaak van een eerste schets. Die schets wordt bij een tweede bijeenkomst verder besproken. Door dit persoonlijk contact willen we steeds inzicht krijgen in uw wensen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze werkelijkheid worden!

Laat ons voor uw tuin zorgen

Bel ons op 089 35 13 49 of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.